Інструкція щодо заповнення форми 1-ФО-Профі Вінс
Російський(RU)Українська (UA)

Проект Закону «Про Державний бюджет України на 2018 рік» N 7000

Закон «Про Державний бюджет України на 2017 рік» N 1801-VIII

Податковий кодекс України N 2755-VI

Таблиця відповідності видів порушень норм законів типам повідомлень-рішень, які складаються при застосуванні відповідних штрафних санкцій

...

ГоловнаФОРМИ ТА БЛАНКИСтатистикаСтатистика послуг, торгівлі, громадського харчування та матеріально-технічних ресурсів

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 22 вересня 2003 року N 316

Про затвердження форми державного статистичного спостереження щодо обстеження діяльності підприємців - фізичних осіб, виробників продукції харчової промисловості

Із змінами і доповненнями, внесеними
наказом Державного комітету статистики України
від 2 лютого 2004 року N 59

Відповідно до статті 14 Закону України "Про державну статистику" та на виконання п. 1 окремого доручення Прем'єр-міністра України В. Ф. Януковича від 04.08.2003 N 46901 щодо вдосконалення статистичної звітності стосовно виробництва зерна та продуктів його переробки з урахуванням приватного сектора наказую:

1. Затвердити форму державного статистичного спостереження N 1-ФО (одноразова) "Обстеження діяльності підприємців - фізичних осіб, виробників продукції харчової промисловості" та ввести її в дію за підсумками 2003 року.

(пункт 1 із змінами, внесеними згідно з наказом
Державного комітету статистики України від 02.02.2004 р. N 59)

2. Поширити затверджену п. 1 цього наказу форму державного статистичного спостереження на фізичні особи - суб'єкти підприємницької діяльності, які займаються видами діяльності, що відносяться до харчової промисловості та перероблення сільськогосподарських продуктів.

3. Управлінню статистики промисловості Головного управління статистики підприємств (Овденко Л. М.):

3.1. На підставі адміністративних даних ДПА України щодо підприємців - фізичних осіб, які діють в харчовій промисловості, визначити необхідний тираж і передати управлінню справами до 10 жовтня 2003 р. оригінал бланка затвердженої форми державного статистичного спостереження для його тиражування.

3.2. Спільно з ГМУС у м. Києві (Сидоренко М. М.) підготувати та подати на затвердження відповідне доповнення до Плану розробки та експлуатації комплексів електронної обробки статистичної інформації (КЕОІ) на 2003 рік, затвердженого наказом Держкомстату від 11.02.2003 р. N 27 "Про розробку та експлуатацію комплексів електронної обробки статистичної інформації у 2003 році".

3.3. Здійснювати методологічне керівництво збором та розробкою даних державного статистичного спостереження за зазначеною формою.

4. Фінансово-економічному управлінню (Сорокіна Т. В.) забезпечити фінансування робіт щодо виготовлення, розсилки бланків форми, затвердженої п. 1 цього наказу, та розробки даних.

5. Управлінню справами (Царський В. І.) забезпечити контроль за своєчасним виготовленням та відправленням бланків форми державного статистичного спостереження, затвердженого п. 1 цього наказу, на адресу Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь статистики.

6. ГМУС у м. Києві (Сидоренко М. М.) забезпечити збір та розробку даних за затвердженою формою державного статистичного спостереження.

7. Начальнику Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим, начальникам обласних, Київського і Севастопольського міських управлінь статистики забезпечити в установленому порядку збір, розробку і подання Держкомстату України звітів у встановлені терміни.

8. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Комітету Головка В. А.

Голова Комітету

О. Г. Осауленко

 


 

Державне статистичне спостереження

Конфіденційність статистичної інформації забезпечується статтею 21 Закону України "Про державну статистику"

Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 1863 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Обстеження діяльності підприємців - фізичних осіб, виробників продукції харчової промисловості

Подають:

Термін подання

суб'єкти підприємницької діяльності, які займаються видами діяльності, що відносяться до харчової промисловості

до 25 листопада 2003 р.

 

Форма N 1-ФО

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Держкомстату України
від 22.09.2003 р. N 316

поштова

КОДИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шановний учаснику обстеження!

Обстеження діяльності фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності щодо виробництва товарів харчової промисловості проводиться вперше. На підставі Ваших даних на державному рівні буде отримано узагальнену інформацію стосовно випуску продукції харчової промисловості всіма суб'єктами підприємницької діяльності, що дозволить визначити пропозицію ринку та прогнозувати подальший розвиток підприємництва.

Оскільки організація та проведення обстеження потребує значних зусиль та державних коштів, просимо відповідально віднестись до заповнення бланка даного обстеження.

Одержання якісних зведених даних можливе за умови надання Вами відповідей на всі поставлені запитання та заповнення необхідних даних. Дуже важливим для нас є відправлення заповненого бланка обстеження у зазначений термін. При неможливості направлення звітності до зазначеного терміну (поштою, факсом, іншим засобом зв’язку) просимо у будь-який зручний для Вас час протягом робочого дня зателефонувати (N телефону для зв’язку зазначено в кінці бланка форми). Ми готові на всі способи співробітництва з Вами.

Звертаємо увагу, що результати обстеження використовуватимуться лише у зведеному знеособленому вигляді, інформація по окремих підприємцях не надаватиметься.

Перед заповненням бланка форми прочитайте, будь ласка, пояснення на 2-й сторінці бланка.

1. Чи займаєтесь Ви діяльністю, що відноситься до харчової промисловості (тобто виробляєте продукцію на власних або орендованих виробничих потужностях)

 

 

так

 

 

 

 

ні

2. Чисельність найманих працівників за місяць протягом січня - вересня 2003 р. (чол.)

 

 

 

 

 

 

 

максимальна

 

мінімальна

3. Просимо заповнити дані щодо своєї діяльності:

Найменування продукції

Ознака обробки

Вироблено за січень - вересень 2003 р., кг

А

Б

1

М'ясо власного забою, включаючи субпродукти I категорії, до яких відносяться язики, печінка, нирки, мозок, серце, діафрагма, яловичий та баранячий м'ясокістковий хвіст

01

 

М'ясні продукти (ковбасні вироби, копчення, м'ясні консерви, м'ясні напівфабрикати: котлети, м'ясний фарш тощо)

02

 

Рибна продукція (риба морожена, сушена, солона або у розсолі, копчена, рибне борошно, рибні консерви та палички, ікра, готові рибні продукти тощо)

03

 

Продукти овочеві та фруктові (продукти швидкозаморожені з картоплі; чіпси; соки фруктові та овочеві, нектари; овочі, гриби, фрукти заморожені, консервовані, сушені тощо)

04

 

Молочні продукти (пастеризоване, пряжене, стерилізоване молоко, вершки, сметана, ряжанка, кефір, йогурт, простокваша, сирки і сиркова маса, сир кисломолочний незбираний, сири тверді, тваринне масло, молочні консерви тощо)

05

 

Олія (соняшникова, кукурудзяна, оливкова, соєва, рапсова, лляна, рицинова, гірчична тощо)

06

 

Борошно (пшеничне, житнє, житньо-пшеничне, кукурудзяне тощо)

07

 

Крупи (гречані, ячні, перлові, вівсяні, манні, пшеничні, кукурудзяні, пшоно, рис, геркулес тощо)

08

 

Комбікорми (готові корми для сільськогосподарських тварин, свійської птиці, домашніх тварин, кормові добавки тощо)

09

 

Хліб і хлібобулочні вироби (хліб житній, пшеничний, житньо-пшеничний, булочні та бубличні вироби, пиріжки, пироги, пончики, торти, печиво, здобні хлібобулочні вироби тощо)

10

 

Макаронні вироби (макарони, вермішель, лапша, фігурні вироби, ріжки, пельмені тощо)

11

 

Інша харчова продукція (морозиво, алкогольні та безалкогольні напої, кава, чай, спеції, приправи, цукристі кондитерські вироби тощо)

12

 

 

13

 

 

14

 

 

15

 

 

16

 

Виручка від реалізації продукції харчової промисловості власного виробництва, грн.

17

 

4. Чи плануєте в 2004 році :

продовжувати діяльність у харчовій промисловості у тих же обсягах

 

 

збільшувати обсяги виробництва

 

 

скорочувати обсяги виробництва

 

 

припинити цю діяльність

 

 

5. Якщо займаєтесь іншими видами діяльності (крім харчової промисловості), зазначте їх у вільних рядках:
______________________________________________________________________
______________________________________________________________________
______________________________________________________________________

Дата заповнення
"___" ____________ 2003 р.

Телефон виконавця _____________
____________________ (Підпис)

Пояснення

1. При заповненні бланка форми статистичного спостереження необхідно відмітити клітинку відповіді позначкою ?, якщо ця позначка міститься у назві запитання.

2. У таблиці у графі "А" наведено найменування продукції з поясненнями щодо наповнення позицій. Перед заповненням бланка форми слід уважно ознайомитись з наведеним переліком продукції.

3. Графа "Б" не заповнюється.

4. У графі "1" наводяться дані щодо кількості виробленої продукції на власних чи орендованих виробничих потужностях у кг.

5. По рядку "17" наводяться дані щодо одержаної виручки від реалізації продукції власного виробництва у гривнях.

Телефон для зв’язку: ___________

Дякуємо за участь в обстеженні!

...
 

Календар бухгалтера

Вересень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
 
...